De lekkerste speciaal biertjes voor thuis

Ben jij een échte liefhebber van bier? Dan heb je vast al meerdere speciaalbieren uitgeprobeerd. Zo niet, dan wil je ze vast en zeker binnenkort gaan proberen. Speciaalbieren zijn namelijk biertjes die op een bijzondere wijze worden gebrouwen. Hierdoor hebben ze vaak nét een andere smaak dan normaal bier en zijn ze leuk om mee te experimenteren. Om je een beetje op weg te helpen, vind je in dit artikel de drie lekkerste speciaalbiertjes die je gewoon thuis kunt drinken. Terwijl je bijvoorbeeld één van de live dealer spelletjes bij Kansino speelt. Denk bijvoorbeeld aan roulette, blackjack of poker. Want laten we eerlijk zijn: een gokje wagen is leuker met een flesje bier erbij.

IPA bier

IPA staat voor India Pale Ale bier. Dit soort speciaalbier is in korte tijd ongelooflijk populair geworden, en ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit supermarktschappen. IPA’s hebben een hoger alcoholpercentage dan normaal bier, en er zit meer hop in. Dit zorgt voor de bittere smaak van IPA bier. Deze smaak wordt vaak aangevuld met fruitsmaken, zoals citroen, framboos of limoen. IPA bier is vooral in de zomermaanden een heerlijk fris biertje.

Tripel bier

De meeste grote bierbrouwerijen hebben inmiddels hun eigen Tripel biertje op de markt gebracht, en dat is niet voor niets. Tripel is namelijk ongelooflijk populair geworden. Een tripel biertje is meestal een goudkleurig bier, en heeft een zoete en sterke smaak. Het alcoholpercentage van dit bier is ook een stuk hoger dan een normaal biertje.

Witbier

Aan witbier worden er vaak verschillende kruiden aan dit soort bier toegevoegd, denk bijvoorbeeld aan koriander, sinaasappelschillen of rozemarijn. Het heeft een authentieke bleke kleur, en een heerlijk frisse smaak. Witbier is vooral lekker op de warme zomerdagen, en is het perfecte drankje om te proosten op je winst bij het online casino.