Informatiebronnen

Heb jij onze artikelen gelezen, maar ben je op zoek naar nog meer informatie over biertjes en bierbrouwerijen? Dat begrijpen we maar al te goed. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij onze grootste informatiebronnen voor je op een rijtje gezet. Deze websites bezoeken wij regelmatig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom bier en catering services. Wij hopen dat jij hier ook kunt vinden wat je zoekt.

Biernet

Eén van de populairste en grootste websites over bier is Biernet.nl. Zo kun je hier meer informatie vinden over vrijwel alle biertjes die in Nederland te koop zijn, en kun je ook de ingrediënten lijsten van verschillende biertjes terugvinden. Ben jij op zoek naar de beste aanbiedingen? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Zij houden een actuele lijst bij met de prijzen van bier, zodat jij nooit teveel hoeft te betalen. Een onmisbare website voor de échte bierliefhebber.

Drankgigant

Nu je alles hebt gelezen over biertjes, wil je ze natuurlijk ook kopen en uitproberen. Eén van de populairste online bierwinkels is Drankgigant. Hier kun je vrijwel alle soorten bier vinden die je zoekt, en ze hanteren een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb je vragen over een specifiek soort bier? Ook dan kun je bij Drankgigant terecht. Zij adviseren je graag, en helpen je op weg naar je nieuwe favoriete bier.

Bav.nl

Ben je een grote liefhebber van bier? Dan is de Bier- en verzamelaarsvereniging BAV misschien wel wat voor jou. Deze vereniging focust zich uitsluitend op liefhebbers van bier, en verzamelaars van alles wat met bier te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan bierdopjes of bierviltjes. Op de website vind je meer informatie over bijvoorbeeld beurzen die worden georganiseerd. Tevens kun je in de webshop verschillende producten kopen die uiteraard te maken hebben met (het brouwen van) bier.