Over ons

Welkom op onze website! Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde bierliefhebbers, die graag hun liefde met anderen delen. Wij hebben deze website gezamenlijk opgericht in 2022, zodat we onze liefde voor bierbrouwen met de rest van Nederland konden delen.

Het begon eigenlijk toen we zelf op zoek waren naar een website die goede aanbevelingen deed op het gebied van bier (en dan voornamelijk speciaalbier), maar deze konden wij helaas niet vinden. We moesten dus noodgedwongen een heleboel verschillende biertjes zelf uitproberen, en eigenlijk vonden we dat helemaal niet zo erg. Het heeft ervoor gezorgd dat we veel ervaring hebben opgedaan, en dat we inmiddels goed weten welke ingrediënten we wel en niet lekker vinden. Inmiddels hebben we met z’n allen honderden biertjes gedronken, en kunnen we onszelf dus échte bierliefhebbers noemen. Deze ervaring delen we graag met onze lezers.

Onze artikelen

Interbrewhoreca.nl is een creatieve website, waarop wij in het begin voornamelijk artikelen schreven over bier en bierbrouwerijen. Inmiddels hebben we onze blik verruimd, en schrijven we ook veel artikelen over de horeca én catering services. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat we onze lezers van alle informatie kunnen voorzien. Tevens zijn wij zelf erg geïnteresseerd in de wereld van de horeca, en wilden we ons daar meer in gaan verdiepen. Wij hopen hierdoor onze lezers te kunnen entertainen én te kunnen adviseren. Of ze nou hulp nodig hebben bij het uitzoeken van een lekker biertje, of bij het vinden van een goede catering service.

Wil je meer informatie, of ben je op zoek naar een goede aanbeveling? Dan mag je altijd contact met ons zoeken, door het contactformulier in te vullen. Deze vindt je op de daarvoor bestemde contactpagina. Wij zullen onze uiterste best doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.